Nu flyttar VA Touren till Norge med samma succéfyllda koncept som VA Tour Sweden. VA Tour Norge arrangeras i Stavanger, Bergen, Olso och Stavanger i mars 2018 och 20-talet utställare kommer att medverka.

–  Vi är övertygade om att detta kommer att bli framgångsrikt, säger Bjarne Haugland, VD för branschföreningen VA og VVS produsentene VVP som tillsammans med mässföretaget BraMässor arrangerar turnén.

– Vi vet att våra kunder i VA-branschen vill träffa representanter från de ledande tillverkarna, se deras produkter och diskutera det senaste inom produktnyheter och teknik. Genom VA Tour Norge etablerar vi ett nytt och effektivt forum för den norska VA-branschen, sager Bjarne Haugland.

Norges ledande VA-företag investerar varje år stora summor i forskning och utveckling av nya produkter. VA Tour Norge gör det möjligt för kunderna att komma och se den här värdefulla kompetensen knuten till produkter som man kan titta närmare på. På VA Tour Norge får leverantörerna möjlighet att också visa de tyngre och mer skrymmande produkterna.

Precis som på VA Tour Sweden erbjuder VA Tour Norge aktuella seminarier med intressanta fallstudier och besökarmålgrupperna är kommuner, entreprenörer, konsulter och grossister. För att vara med och ställa ut på mässorna måste man vara medlem i VA og VVS produsentene VVP.

Se hemsidan www.vatour.no för mer information

Redaktionen