Marockos regerings- och näringslivsdelegation besöker WSPs huvudkontor i Stockholm den 13 november. Besöket genomförs i samarbete med Business Sweden och syftet är att presentera ett antal projekt inom energiförsörjning och stadsplanering.

Delegationen leds av H.M. Aziz Rebbah, den marockanska ministern för energi, gruvor och hållbar utveckling, och består utöver honom av de högsta beslutsfattarna från privata och publika marockanska organisationer inom ”Energy & Smart Cities”.

Delegationen kommer att under sina två dagar i Stockholm göra studiebesök i olika stadsdelar och anläggningar. Fokus under besöket är hållbar stadsplanering, infrastruktur och energiförsörjning. På WSP får de möta företagets experter inom WSPs olika affärs- och specialistområden.

ab sthlm

Marocko bedriver mycket ambitiösa och omfattande utvecklingsprojekt inom energiförsörjning, infrastruktur samt stadsplanering och satsar nu stora resurser för att modernisera och bygga ut hela regionen kring huvudstaden Casablanca. Business Sweden har noggrant valt ut de aktörer inom hållbarhetsområdet, energi, Smart City, ICT och infrastruktur som deltar i studiebesöken. WSP har omfattande expertis i Sverige och globalt inom alla dessa områden.

– Målet med samarbetet mellan WSP, Business Sweden och besöket i Stockholm är att underlätta meningsfulla affärsrelationer mellan delegationens deltagare och WSP, säger Joakim Robertsson, Director International på WSP.

Redaktionen