Den specialdesignade kniven för Mora IK blev en succé. Nu kommer nästa idrottsinspirerade kniv, denna gång i KAIS Moras färger.

Den specialdesignade kniven är en variant av modellen Companion, en av knivtillverkarens mest populära knivar för outdoor och friluftsliv. Nu har knivslidan fått en röd ton med KAIS Moras klubbmärke tryckt på framsidan.

För varje såld kniv går 10 kronor till KAIS Mora IF. Kniven finns till försäljning i Morakniv Concept Store på Kyrkogatan i Mora samt i företagets webbshop. Inom kort kommer den även att finnas hos ett antal lokala handlare och byggvaruhus.

ab morakniv

– Det är självklart för oss att bidra till det lokala föreningslivet. Mora har två elitlag i landets högsta serier och nu när hockeyn fått sin kniv var det ingen tvekan om att även innebandyn skulle ha sin version. Nu hoppas vi att den kommer få ett varmt mottagande och uppskattas av lagets alla fans och supporters. I och med att det är en friluftsmodell är det en perfekt kniv vid vinterns korvgrillning eller vårens kommande utomhusaktiviteter, säger Henk Noback, VD på Morakniv.

Redaktionen